BELFÖLD
Erdő Péter: Isten Ferenc pápa látogatásával bátorítani és erősíteni akarta a magyar népet
Hálával tartozunk Istennek, hogy Ferenc pápa látogatásával bátorítani és erősíteni akarta a magyar egyházat és a magyar népet – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek hétfőn Budapesten.
Erdő Péter: Isten Ferenc pápa látogatásával bátorítani és erősíteni akarta a magyar népet
Hálával tartozunk Istennek, hogy Ferenc pápa látogatásával bátorítani és erősíteni akarta a magyar egyházat és a magyar népet – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek hétfőn Budapesten.
Újabb tüntetést tartanak a fővárosban
A demonstrációt a Civil Közoktatási Platform, az ADOM Diákmozgalom és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szervezte.
Navracsics Tibor: Magyarország kiemelkedően jól teljesít az európai uniós források hasznosításában
A térségben nemcsak európai uniós forrásokból megvalósuló beruházások folynak, hanem a nemzeti költségvetés is támogatja az itteni fejlesztési terveket – hangsúlyozta a miniszter.
Mellkason szúrta ismerősét, kilenc évre ítélték
Emberölés kísérlete miatt nem jogerősen kilenc év szabadságvesztésre ítélt a Miskolci Törvényszék egy férfit, aki 2021 novemberében a borsodi vármegyeszékhelyen mellkason szúrta ismerősét.
SZTFH: A geotermiának kulcsszerepe van az ellátásbiztonságban
A jelenlegi ütemben a valós összteljesítmény a 10 ezer megawattot is meghaladhatja a következő évtized elejére, ezzel a megújulók részesedése 27-29 százalékra emelkedhet az energiamixben.
Elfogták a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottját - VIDEÓ
Elfogták a múlt csütörtökön Nyíregyházán történt gyilkosság gyanúsítottját, egy 52 éves helyi asszonyt.
GFM: Nagy Márton az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bank vezetőjével egyeztetett
A felek áttekintették az aktuális nemzetközi pénzügyi és gazdasági folyamatokat, a további együttműködés lehetséges területeit, különös tekintettel a beruházásokra, az aktív tőkepiaci részvételre.
A gyermekeket érő folyamatos pénzügyi nyomás veszélyeire hívja fel a figyelmet az NMHH
A gyermekeket érő folyamatos pénzügyi nyomás veszélyeire, ebből eredően a digitális tudatosság szükségességére hívja fel a szülők figyelmét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfői közleményében.
Metrófesztivált szerveznek az M3-as metró megújult állomásain
Föld alatti fesztivált rendeznek annak megünneplésére, hogy újra jár az M3-as metró: június 15-én és 16-án a felújított állomásokon koncertekkel, színházi produkciókkal, kiállítással, stand-up comedyvel, aluljáró-játszótérrel is várják a budapestieket és a fővárosba látogatókat.
2023. június 5. hétfő, Fatime napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg